Vide, hvordan en købmand konto fungerer

Som en online-forretning ejer og indehaver ved du sikkert, hvor vigtigt det er at kunne tilbyde dine kunder mulighed for at betale for dine varer eller tjenesteydelser med et kreditkort. Evnen til at tilbyde denne service til dem kan øge din omsætning og din kundebase. Disse dage, shopping online har bliver en hurtig og nem måde at købe merchandise, og flere og flere forbrugere henvender sig til internettet for at gøre alle former for køb, fra mindre til større. Og størstedelen af disse indkøbsposer foretrækker at betale for deres varer med deres kreditkort. Ved at åbne en internet forhandler konto, vil du kunne give en praktisk service til dine kunder, der vil holde dem komme tilbage til din virksomhed, mens potentielt eksploderer dit overskud.

Dybest set, en købmand konto er sat op gennem en bank eller en online købmand konto udbyder til en detail- eller online-organisationen for at acceptere kreditkort som betaling fra kunder. Traditionelt, blev merchant regnskaber kun tilbudt af banker og udbydere til detailforretninger, der var placeret i en fysisk placering. Med den enorme succes og stigning i online shopping over de sidste mange år, har købmand konto udbydere vendt den måde for at yde tjenester for online-handlende. De fleste banker stadig give ikke online merchant regnskaber, på grund af konstante bekymring over svindel med kreditkort. Men der er et stadigt voksende antal online købmand konto udbydere, der tilbyder tjenester specifikt til de virksomhedsejere, der markedsfører deres produkter på internettet. Fordi der er så mange udbydere derude, er det vigtigt at du forskning alle aspekter af merchant regnskaber, især omkostningerne, så din fortjeneste blive i lommen. Det er også vigtigt at finde en udbyder, der tilbyder tjenester for at gøre som en virksomhedsejer, lettere og mindre stressende.

Der findes flere typer af omkostninger i forbindelse med åbning og opretholde en online købmand konto. Ikke alle af gebyrerne, der er nødvendige, og ikke alle udbydere oplade dem. Én type omkostninger er ansøgningsgebyret. Denne afgift er til at dække udgifter til behandling af din ansøgning, uanset om du åbner en konto eller ej. Nogle købmand konto udbydere vil give afkald på gebyret hvis du åbner en konto. Nogle udbydere opkræve ikke dette gebyr overhovedet. En anden type af fælles gebyr opkræves erklæring. Dette er en månedlig kan være så meget som $25 per måned, og er angiveligt indført af konto udbyder til at dække omkostningerne. Diskontoen er et gebyr, der købmand konto udbyderen tjener fra hver af dit salg, sædvanligvis mellem 2 og 4 procent. Det faste gebyr er også baseret på hvert salg, men provideren tager det samme beløb uanset omkostningerne af det produkt, der købes, normalt.20-.30. Der er normalt et afslutning gebyr inkluderet i kontraktens konto. Da nogle udbydere kræver en forpligtelsesperiode af 2 eller 3 år, kan dette gebyr gælder hvis du vælger at annullere din konto inden da. Endelig er der diverse gebyrer, der er pålagt din konto. Disse særskilte gebyrer opkræves ofte, hvis en kunde anmoder om en tilbagebetaling, og vil beløbet krediteret tilbage til deres kort. Dette kan være $10-20. Som du kan se, der er mange omkostninger forbundet med en online købmand konto. Det er vigtigt at sammenligne forskellige udbydere for at spare de penge, du har arbejdet så hårdt at gøre. Det er ikke en dårlig idé at bruge din nuværende salgsoplysninger anslå omkostningerne af din købmand konto.

En relation med en købmand konto udbyderen skal være en lang, pålidelig. Din udbyder skal give dig et udvalg af tjenester, der vil gøre kører din virksomhed nemmere. De bør være i stand til at rumme flere typer af kreditkort (Visa, Mastercard, Discover, etc.), samt give flere betalingsalternativer, såsom den populære PayPal. Din online merchant konto udbyder bør have en fortegnelse over god service og kundetilfredshed samt en pålidelig omdømme. De bør også have et ry for fremragende kunde serviceudbydere. De bør være i stand til at hjælpe dig med problemer hurtigt og effektivt. En købmand konto udbyderen er en nødvendighed, hvis du ønsker at gøre mest muligt ud af din virksomhed ved at acceptere kreditkortbetalinger fra kunder. Din købmand kontoudbyderen kan gøre eller bryde din virksomhed med sine gebyrer og service. Det er derfor vigtigt at kende alle aspekter af en købmand konto og vælge din udbyder klogt.