Sælge Restaurant-skridt til at sælge en Restaurant

Sælge en virksomhed, er især en restaurant ikke så nemt som det ser ud og de fleste mennesker finder det vanskeligt ikke at vide, hvordan man griber det. Slutresultatet er rettet mod uprofessionel mennesker bare spilde tid og de reelle købere er ingen steder at blive set.

Det afgørende aspekt for at sælge en restaurant er effektiv reklame.

Mange sælgere tror, at ‘drille strategi’ give færre oplysninger får folk til at ringe eller vise interesse, mens købere er mere tilbøjelig til at kalde hvis mere information er givet om restauranten til salg.

Her er nogle hurtige tips, der vil stå sælger til nytte:

Pricing-prispunkt er vigtigt og prissætning restauranten med rimelighed er vigtigt. Underpricing er så farlig som overpriser. Høje priser holder restauranten længere på markedet og det er ikke godt, da der vil være spekulationer blandt mennesker, grunden Hvorfor restauranten ikke sælger.

Vedligeholdelse-købere ser normalt på grunden til sælgeren sælger restauranten og det hjælper ikke noget at se, at restauranten ikke er blevet bibeholdt korrekt. At hvert hjørne af restauranten er i perfekt form hjælper med at gøre en hurtig salg ved at give køberen komfortable.

Oplysninger – at holde alle oplysninger om restauranten klar til køberen er vejen at gå. Alle papirer relateret til restaurant, lige fra det tidspunkt, restauranten var startet, herunder leasing, resultatopgørelser, og enhver anden dokumentation skal indgives pænt for køberen at se. De mere praktiske ting er for køber, jo nemmere det bliver at sælge en restaurant. Sørg for at få en Non-disclosure agreement fra køber før afsløre fortrolige oplysninger.

Købsaftale – et udkast til en købsaftale bør holdes klar i tilfælde af en umiddelbar salg, at undgå sidste minut forvirring. Dette kan ændres, når salget er bekræftet.

Reklame – reklame en restaurant til salg har brug for seriøs planlægning og få det til de rigtige mennesker. At have en bred vifte af købere vil øge udsigten til at gøre en fortjent salg. Sammen med avisannonce, kan det blive annonceret online også. Reklame bør fortsætte indtil den endelige kontrol kommer i hånd.

Forståelse køber – der kan være mange ukvalificerede personer viser interesse i at købe restauranten, men de fleste af dem kan ikke være alvorligt om at købe den. For at holde sådanne folk fra at få deres hænder på alle oplysninger, er det vigtigt at studere køberen og vurdere hans finansielle baggrund og forretningsinteresser. Disse tilsyneladende små men vigtige skridt hjælpe dig med at finde den rigtige køber.

Overførsel – hvis restauranten er en lejede lokaler, den første ting at gøre, selv før reklame er at tjekke med udlejer, hvis restaurant leasingkontrakt kan overføres til den nye køber. Det kan være nødvendigt at underskrive en ny lejekontrakt før sælger restauranten.

Aftaler – alt relateret til restaurant salg og vilkår skal være skriftligt. Når du sælger en restaurant, er det tilrådeligt at konsultere eksperter på området og udkast til en aftale, at alle betingelser for salg, der derefter underskrives af begge parter, til at undgå problemer i fremtiden, såsom retssager.

Oprindelige indskud – efter at have nået en aftale med køberen, det er en god ide at tage en første indbetaling af en slags eller bruge en escrow service til at holde indbetalingen, indtil alt er afsluttet.

Bevæbnet med disse oplysninger og ordentlig reklame, er succesraten for salg af restaurant hurtigere meget høj. Før der træffes beslutning om at sælge en restaurant, er rådføre sig med fagfolk ekstremt vigtigt at få en rimelig idé om alle de sikkerhedsaftaler og noter, som skal være parat.