Sådan kommer du nemt i gang med din keto-diæt

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og mange danskere kæmper hårdt for at få den perfekte strandkrop klar. For nogle handler det om at smide de ekstra kilo, for andre handler det om at bygge nogle flere muskler op.

Mange har kastet sig over keto-diæten, fordi den lover begge dele: En masse proteiner til musklerne og en højere fedtforbrænding.

Hvis du har et ønske om at starte på en keto-diæt, findes der heldigvis en simpel måde: Du kan begynde at abonnere på en måltidskasse, som er skræddersyet til dine behov!

Hvad går keto-diæten ud på?

Keto-diæten er blevet meget populær, fordi den vender de traditionelle kostråd på hovedet. I stedet for at holde øje med dine kalorier og nærmest gå i faste for at tabe de ekstra kilo, skal du i stedet fylde din kost med fedtstoffer og proteiner. Til gengæld skal du skrue drastisk ned for kulhydraterne.

Når du gør det, vil din krop gå i den tilstand, der hedder ketose, og så vil din krop forbrænde overflødigt fedt meget hurtigere end normalt. Derfor er keto-diæten oplagt, hvis du både vil tabe dig, men også hvis du har brug for ekstra proteiner, så du kan opbygge dine muskler.

En måltidskasse hjælper med kosten

Problemet med keto-diæten er bare, at den kan virke uoverskuelige at begynde med. Hvor starter man lige, når man skal lægge hele sin kost om på den måde?

Jo, her kommer måltidskasser ind i billedet! En måltidskasse er en form for abonnement-ordning, hvor du hver uge – eller hver dag, hvis du vil – modtager en ordentlig omgang friske råvarer, du kan lave alle dagens retter ud af.

Der findes mange forskellige typer måltidskasser, du kan abonnere på. Én af klassikerne er måltidskassen, som indeholder en masse kød, og som derfor er perfekt til keto-diæten. På den måde får du nemt mange flere fedtstoffer og proteiner ind i din hverdag.