Når velskrevet genoptager ikke arbejder

Jobsøgende tilbringe mere tid på at bekymre sig over deres CV end nogen anden proces under en jobsøgning. Dette er fordi de fleste tror at cv’et fungerer som en tryllestav. Men uanset hvor stor du lyder på papir, virkeligheden er, at et CV kan får du kun så langt i jobsøgning, selvom det er velskrevet.

Jobsøgning består af flere vigtige komponenter herunder outlook, jobsøgning aktiviteter samt interview ydeevne. Hver komponent bygger på næste og hvis du mangler styrke på ét område, din søgning vil blive hæmmet. Er nedenfor afslørende tegn på, at din jobsøgning kan være i fare og hurtige løsninger du kan indarbejde for at øge chancerne for din jobsøgning bliver vellykket.

Tegn du har en Unenthusiastic Outlook

Du er hurtig til at afskedige nogen rådgivning af erklæringer, såsom “det ikke virker. Jeg prøvede det.” Løsning: Holde et åbent sind, når nogen tilbyder dig vejledning, selv om du har hørt rådgivning før. Nogle gange tager det et par gange for en besked til at trænge ind.

Efter et interview finde du dig selv at gøre bemærkninger som “øjeblik intervieweren så mig, jeg kunne fortælle han ønskede nogen yngre.” Løsning: Ingen jobsøgende er den perfekte kandidat. Nogle er for gamle, andre er for unge; nogle har ikke meget erfaring, mens andre har for meget.

Du sende emails at læse, “jeg sendt et CV tidligt i sidste uge og fulgt op, og du aldrig tilbage min telefon opkald. Du ignorerer mig?” Løsning: Når du føler dig overvældet, frustreret eller bare plain vred, gå en tur og klare dit hoved, før du sender en offensiv e-mail.

Du tager ikke personligt ansvar for din egen jobsøgning i stedet skyde skylden på eksterne faktorer for din mangel på fremskridt. Løsning: Der er nogle aspekter af dit job, du ikke kan kontrollere, men dem, som du kan (f.eks. antallet af opkald pr. dag, netværksarrangementer deltog), tager alvorligt.

Tegn du tager Passive tilgang

Du har ikke udviklet et job søgning plan og flyver af sædet af dine bukser. Løsning: Ikke fløj det. Tage sig tid til at udstikke en strategi og skrive det. Ikke stole på din hukommelse. Der er noget om at skrive ned tanker, der gør dig mere ansvarlige.

Du vil det alene uden vejledning af en interview coach og/eller karriere coach. Løsning: Partner med en person, der vil give objektive og konstruktiv feedback. Dermed vil du kunne identificere områder af styrke og dem, der skal forbedres.

Du vælge den if-they-are-interested-they-will-call-me tilgang og aldrig følge op. Løsning: Tage initiativ til at opfordre arbejdsgiverne til at forespørge om status for din ansøgning.

Tegn din samtale færdigheder kunne bruge nogle arbejde

Du er altid næstbedste. Løsning: Kalder forbi interviewere og spørge dem, hvorfor du ikke har modtaget et tilbud. Når du laver den der langt i processen, er interviewere mere tilbøjelige til at afsløre grunden til du ikke var valgt.

Du går ud af et interview sagde, “Darn det! Hvorfor sagde jeg det?”eller”Jeg ville ønske, jeg havde nævnt min erfaring i ___.” Løsning: Efter hvert interview, notere ned alt jer sagde, at ikke virkede, og hvordan du vil omformulere den for det næste interview. Derefter, når du kommer hjem eller tilbage til kontoret, skrive tak note til den interviewer(s), der nævner de manglende oplysninger eller omhyggeligt gensøger hvad du ønsker dig ikke havde sagt.

Hver gang du forlader et interview mener du din præstation var stærk, men du aldrig får et jobtilbud. Løsning: Arbejde med en certificeret Interview Coach eller en professionel, der har specialiseret sig i interview uddannelse, der vil være i stand til at hjælpe dig med at opdage og korrigere problemet.