Kollektiv af koncepter til bedre at forstå din projektledelse [0818]

For nogle er gør den sort-hvide karakter af projektledelse arbejde for en forfriskende udfordring. Levere en projektledelse ön tiden og under budget “kan give store følelsesmæssige belønninger. Jobbet giver mulighed for at føre, og nye projekter holde arbejdet frisk.
I et Project Management, strategi princippet bestemmer hvad der skal gøres og hvornår, og forvaltning princippet fastsætter, hvordan det vil blive gjort, og af hvem.
Alle projektledere er bekendt med mindst én CPM planlægning softwareapplikation, som Microsoft Project, Primavera, Scitor projekt Scheduler, AEC FastTrack, CA-SuperProject, eller Kidasa milepæle. Mange planlægning programmer er skræddersyet til specifikke brancher eller projekttyper, men alle bruger CPM forrang metode.
Nøglen til en vellykket projektstyring er i planlægningen: 1. at være klar på mål, beslutte, hvordan man arbejder sammen som et team, 2. tænke igennem sådan metode anvendelsesområdet, 3. oprettelse af en tidsplan og budget, 4. klart at forstå, hvad der vil gøre det leverance acceptabelt at klienten af projektet.
Projektledere kan findes i alle brancher. Deres antal vokset hurtigt som industri og handel har indset, at meget af hvad den gør er projektledelse arbejde.
Når du tænker på en virksomhedsleder, typisk, tror du en person, der fører tilsyn med en specifik funktionel business areafor forekomst, et salgsteam chef eller leder af regnskabsafdelingen. Disse folk har tendens til at forvalte igangværende eller hyppigt gentagne processer såsom at sikre, at den salgsteam opfylder sin månedlige kontingent af kolde opkald til potentielle kunder, for salgschefen.

Publishing retningslinjer: Du kan udgive min artikel i nyhedsbrevet, på din hjemmeside eller i din publikation, forudsat at du inkluderer den ressource boks i slutningen. Anmeldelse vil blive værdsat, men er ikke påkrævet.