Bad Credit gæld

I dagens verden, der er en masse ting, dens meget svært at leve uden. En af dem, er kredit. Kan du forestille dig, forsøger at spare op til en bil indtil du havde nok penge til at kun betale for det direkte? Tror du, du ville være i stand til at betale for kollegiet studieafgift og studere på samme tid? Hvem ville nogensinde ejer deres eget hjem? Et liv uden adgang til kredit når du har brug for det vil være alvorligt begrænset i en række forskellige måder. Alle, på et tidspunkt, vil være på udkig efter et lån.
Hvis du ansøger om et lån fra en kommerciel långiver, vil de gøre en kredit check. Det er ligegyldigt hvilken form for kredit tager, kunne det være en kredit eller gemme kort, et realkreditlån, auto finansiering eller et lån til at starte din egen virksomhed. I alle disse situationer afhænger eller ej du er godkendt hovedsagelig af din kredit score. Ansøger om et lån er ikke den eneste gang din kredit score vil blive brugt. Hvis du ansøge om forsikring, leje eller udleje en bolig, eller selv når de ansøger om et job, i alle disse situationer, skal der også bruges din kreditværdighed.
Hvad er dit kredit score?
Din kredit score er en ratingsystem anvendes af finansielle institutioner til at vurdere risikoen for at give dig kredit. Det vil være baseret på oplysninger, såsom din adresse, løn, hvor meget gæld, du har i øjeblikket, hvor godt du opfylder dine afdrag, du nogensinde har været lavet konkurs eller ej. Alle disse oplysninger vil behandles og anvendes til at give dig en bestemt score. Långivere vil derefter indstille deres rentesatser på højere niveauer for personer med lavere score, og træffe beslutning om en cut off point, hvor mennesker med en lavere score vil blive nægtet kredit.
Du har ret til at kende de grunde, hvorfor du er blevet nægtet kredit. Hvis du har været der nægtet kredit på grund af oplysninger i din kredit reference, kan du få en gratis kopi af rapporten. Du kan også få en gratis kopi af din rapport, når et år fra hver af de tre nationale kredit indberettende virksomheder.
Også hvis der er en fejl i din rapport, du kan meddele firmaet rapportering af dette og de har pligt til at ændre din rapport og sørg for, at er det nøjagtig.
Din kredit rapport er brugt for mange vigtige beslutninger, så du bør sørge for på mindst årligt, det er korrekt.